Weldinox

Bij WELDCON kan u ook terecht voor al uw werken inox. Inox staat de dag van vandaag voor modern, eenvoud en rechte lijnen.

U kan bij ons terecht voor designmeubels, tafels, stoelen, banken, balustrades, poorten, loopvloeren, trappen, trapleuning,...

Elke klant word indivdueel behandeld. Dit gaat van een verkennend gesprek, opmeting, tekenwerk tot offerte. Hierbij blijft telkens de "klant" centraal staan. Wij gaan niet tot productie over totdat de klant volledig tevreden is met het concept.

Ook kunnen we samenwerken met uw architect.


Wij realiseren uw concept met de hoogste afwerking. En geven wij de garantie dat uw inox niet verandert  in de tijd der jaren.

Hierbij kunnen we u de nodige informatie geven om uw inox verder te onderhouden.Onze gereedschappen die we gebruiken voor inox worden enkel en alleen gebruikt voor de vervaardiging van inox producten, zo garanderen we de "kwaliteit" van het eindproduct.

 

Wij kunnen onze constructies ook laten electrolytisch polijsten. Dit word hoofdzakelijk gebruikt bij constructies aan de kust en buiten. Dit geeft een grotere corrosieweerstand en hogere glans.Particulieren kunnen bij ons ook terecht voor de aankoop van inox platen, profielen, buizen.

Hieronder enkel van onze uitgevoerde projecten.  

 

    

 

   

 

   

 

  

 

 

     

 

 

 

  

 

   

 

 

 

 

 

 

Weldcon
Mandellaan 40
8760 Meulebeke
Belgiƫ
Tel.: +32 476 34 58 66
BTW: BE 0841.129.362
E: